Marc Vigo, nou Campió Mundial de Scrabble en català

La 5a edició del Campionat Mundial de Scrabble en Català celebrada a Mataró els dies 9 i 10 de març ha estat un èxit gràcies a tots els participants, a tots els col·laboradors i a les institucions que li han suport: Ajuntament de Mataró, Biblioteca Antoni Comas, Omnium Maresme i Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

Ha estat el campionat amb més participants i més partides jugades de tota la història de l’Scrabble en català.

webimage3

Felicitem el nou Campió Mundial de Scrabble en Català, en Marc Vigo que, amb 8 victòries i 1608 punts a favor, ha guanyat brillantment la competició en la desena i última partida.

webimage1

Amb la seva victòria el club de campions mundials de scrabble en català s’ha ampliat fins el trio: Miquel Sesé 2005 i 2011, Joan R. Manchado 2007 i 2009 i Marc Vigo 2013.

I felicitem també altres jugadors que han tingut una actuació destacable: Josep M. Martí, subcampió (8 victòries i +1246), Miquel Sesé, tercer classificat (8 victòries i +1226), Salvador Batlle, millor debutant (6 victòries), Albert Rico, millor sub1000 (6 victòries), Carles Casanyes, millor jugada (RESQUITIS 259 punts) i Lluís Parera, millor jugada amb L·L (AL·LÈRGENA 113 punts).

Trobareu tots els resultats i classificacions de les 10 rondes del campionat al web del mundial:
https://sites.google.com/site/5mundialscrabblecatala/resultats-i-classificacions
(i també algunes fotografies)

I, finalment, anunciem que el Campionat Mundial de Scrabble en Català a partir d’ara passarà a celebrar-se anualment. L’organització del 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català ja ha començat a treballar per poder celebrar el 2014 el millor campionat possible.


Pàgines

Categories


A %d bloguers els agrada això: