BARRUF (66) d’agost de 2014

Benvolguts,

amb una mica de retard, per problemes tècnics, però ja s’ha pogut elaborar l’últim BARRUF de la Temporada 2013-14. En aquest BARRUF d’agost de 2014 s’hi han computat els darrers resultats publicats de les partides celebrades en el 1r Campionat d’Estiu de Sabadell. El campionat es va celebrar a mitjans de juliol i fou molt disputat, amb un triple empat al capdavant al final de les sis rondes (crònica del campionat). Felicitem a la gent del Club Scrabble Sabadell  (http://scrabblesabadell.wordpress.com/)  per la magnífica organització la seva  incansable positivitat.

En aquest darrer BARRUF destaquen els següents moviments: els jugadors que més progressen són l’Enric Borràs amb +52, l’Anna Maria Martínez amb +37  i el Gabriel Bas amb +30 i els que més pugen en el rànquing l’Enric Borràs 9 llocs, el Gabriel Bas 8 llocs i el Salvador Batlle 4 llocs.

Pel que fa a les xifres de la temporada destaquem que aquesta temporada s’ha batut el rècord de partides computades en el BARRUF arribant a la xifra de 983.

I, finalment, comentem que aquest últim BARRUF de la temporada 2013-14 serà el que es farà servir com a referència per al 6è Campionat Mundial de Scrabble en Català que es celebrarà al Prat de LLobregat els dies 15 i 16 de novembre de 2014.

L’edició completa del BARRUF d’agost de 2014 la trobareu a:

https://bloguf.files.wordpress.com/2014/09/b66agost14.pdf

(per a qualsevol comentari, demanda, rectificació... relacionada amb el BARRUF envieu un missatge a uniofaristolaire@gmail.com)

Salutacions i escarrassos a tothom.


Pàgines

Categories


A %d bloguers els agrada això: