BARRUF (70) de Juny de 2015

Benvolguts,

El 6 de juny es va celebrar el I Campionat de Scrabble Ciutat de Manacor, fantàsticament organitzat pel Club Scrabble ManacorCarles Cassanyes, del Club Scrabble Sabadell, únic jugador continental desplaçat a Mallorca per disputar aquesta competició, va resultar el guanyador final sense perdre ni una sola partida en tot el campionat. El jugadors illencs continuen millorant el seu bon nivell i entre els manacorins cal destacar el 2n lloc de l’Antoni Riera i el 3r de la Lina Riera.

A Matadepera es va jugar la 7a jornada de la LLISCA amb la bona participació i l’organització confortable, típiques d’aquesta competició per equips.

També s’han acabat gairebé totes les partides de la Xampions 2014-15, la més antiga de les competicions en scrabble clàssic. Només resten per disputar les partides de la gran final entre el Lluís de Yzaguirre i l’Anna Perales.

En total 170 partides més que ja hem computat al BARRUF de juny de 2015.

En aquest darrer BARRUF els jugadors que més progressen són l’Anna Perales amb +112, la Magda Falcó amb +61 i l’Antoni Riera amb +60.

L’Anna Perales també és qui puja més posicions +18 mentre la Magda Falcó i la Karma Duch en pugen +8.

A les posicions capdavanteres cal destacar l’avenç constant del Carles Cassanyes que amb +25 punts sobrepassa la barrera dels 1300 (Gran Mestre) i puja 3 posicions per situar-se , en clara posició d’atac al cim.

L’edició completa del BARRUF de Juny de 2015 la trobareu a:

https://bloguf.files.wordpress.com/2015/06/b70juny15.pdf

Bons faristols i escarrassos a tothom.


Pàgines

Categories


A %d bloguers els agrada això: